Adverteren op foto-occasions.nl

Dagelijks presenteert Foto Occasions VOF, op foto-occasions.nl actueel aanbod van diverse fotobedrijven aan een zeer ruime doelgroep van fotografie liefhebbers, met een bereik van vrijwel alle plaatsen in Nederland. Het beheer wordt dagelijks netjes bijgehouden door gespecialiseerde fotografie liefhebbers, de kwaliteit wordt gedurende de dag continu bewaakt, om een zo goed mogelijk product neer te zetten.

Wist u dat wij dagelijks de data van occasions zelf ophalen en zo goed mogelijk proberen in te delen? Dat scheelt veel tijd en moeite voor foto winkels. U heeft dus geen geavanceerde systemen nodig en ook geen kosten te maken voor techniek. Daarnaast bent u ook geen tijd kwijt om de campagne bij te houden. Data van occasion houden we zelf bij en halen we zelf op. Product verkocht? Dan werken wij dat bij, de dag na verkoop wordt het door ons verwijderd.

Contact opnemen voor informatie en vragen over adverteren?
Heeft u specifieke advertentie wens voor uw organisatie?
Neem gerust even contact op met Foto Occasions V.O.F. via mail, contact formulier of per telefoon:


Mogelijkheden

Foto-occasions.nl biedt diverse adverteer-en sponsering mogelijkheden in en rondom de website, om uw bedrijfsdoelstellingen te bereiken op het gebied van fotografie occasions. Zo kunt u bijvoorbeeld adverteren met al uw occasion producten, alle data van uw occasions wordt dan dagelijks enkele keren door Foto Occasions zo vaak als nodig opgehaald en verwerkt, u hoeft hier zelf niets voor te doen en geen technische kennis te hebben. Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren zoals:

 • Presentatie van uw assortiment occasions op foto-occasions.nl, met dagelijks automatische updates;
 • Uw producten worden automatisch als adverteerder ook verwerkt in de product alert;
 • Adverteren met uw occasion producten;
 • Adverteren met banners;
 • Promotie van fotografie evenementen;
 • Promotie van specifieke acties voor inruil van specifieke occasions;

Vereisten adverteren occasion assortiment

Om de kwaliteit van het gepresenteerde assortiment te waarborgen, stellen we diverse eisen aan de partijen die actief zijn, de basis eisen vind u hieronder:

 • Uw organisatie heeft tenminste 1 showroom;
 • Uw assortiment occasions is goed gedocumenteerd met duidelijke staat omschrijving en waar nodig foto’s om de staat weer te geven;
 • Uw assortiment occasions is online te bestellen;
 • Goede garantie van het liefst 1 jaar op occasions, met uitzondering voor kleine producten producten met een lage prijs, met 3 of 6 maanden garantie.
 • Uw dienstverlening is van een goed niveau, met externe reviews;
 • Het maken van een feed is niet vereist, alle data wordt door foto-occasions.nl zelf opgehaald, u heeft daar technisch geen aanpassing voor nodig.
 • Bij eventuele inzet van bestaande marketing campagnes waar de foto-occasions.nl ingepast wordt, dient de adverteerder zelf zorg te dragen dat het mogelijk is geruisloos te starten als het gaat om voorwaarden, zonder beperkingen. Eventuele bestaande voorwaarden hiervan zo aan te passen dat dit overeenkomt met de daarvoor vereiste voorwaarden, zodat er geen voorwaarden meer zijn die een beperking vormen of een aanpassing vereisen van foto-occasions.nl in welke vorm dan ook, dit kan eventueel door de voorwaarden per e-mail te bevestigen;
 • Goede bereikbaarheid voor communicatie;

Info en vragen advertenties:
Voor vragen over adverteren kunt u gebruik maken van onderstaand contact formulier. Vraag gerust vrijblijvend naar de mogelijkheden omtrent adverteren.

Contact formulier voor adverteerders

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Waar gaat uw vraag / bericht over?

Uw bericht of vraag

Scroll Up
contact
close slider